Négy keréken guruló vadászgép

Lamborghini Egoista, lopakodó technológiával.

hirdetés

Bemutatták a Lamborghini múzeumban, a legújabb szuperautóját a márkának, a Lamborghini Egoistát, melyet a Volkswagen dizájnere Walter De Silva tervezett. Ez az együlésés fenevad egyedülálló a maga nemében.

lamborghini egoista 08

Egy 5,2 literes, 600 lóerős V10 -es motor hajtja a szörnyeteget, melyen egyértelműen kirajzolódnak a gyártó jellegzetességei, mégis úgy néz ki, mint egy kerekeken guruló szuperszonikus vadászgép. A repüléstechnika felfedezhető a szerkezetben is, hiszen szénszálas anyagokat és alumíniumot használtak a megalkotásakor.

 

lamborghini egoista 07A lopakodókkal való rokonságot jól tükrözi, hogy a pilótafülkét tükröződésmentes narancssárga ablakok borítják. A járgány teljesen visszaveri a radarhullámokat így láthatatlan a közúti radaroknak, például a traffipaxnak is.

 

hirdetés

lamborghini egoista 02

A kiszállás az autóból, is csak úgy lehetséges, ha kivesszük a kormányt, majd a kupola felemelésével, mintha tényleg egy repülőből szállnánk ki. Bár a Lamborghini Egoista nem kerül sorozatgyártásba, de jól mutatja a jövőt és, hogy hamarosan az utakon is találkozhatunk száguldó bombázókkal. Reméljük csak kinézetben hasonlítanak majd és rakétákkal nem kell majd farkasszemet néznünk az aszfalton.

lamborghini egoista 04

hirdetés

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(13 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 18266 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!