Óra a sötét oldalról

Nem csak elegáns, de az üvege is golyóálló.

hirdetés

A Star Wars filmekhez rendszeresen piacra dobnak egyedi relikviáikat. Most itt egy újabb csodakütyü: karóra a sötét oldalról. Míg a legtöbb Star Warsos cuccot a rajongók által megfizethető áron kínálják, ezért az óráért már jóval mélyebbre kell nyúlni a zsebben. Ez a korlátozott példányszámú óra, 28.500 amerikai dollárba kerül, ami több mint 8 millió forint.

Star Wars by Devon 05

A Star Wars by Devon fantázianéven futó különlegesség valójában a Devon Thread 1 modellen alapszik, ám számos egyedi, hozzáadott részlettel egészítették ki a rajongók nagy örömére.

Star Wars by Devon 06

hirdetés

Ezért az árért igen magas minőségű, rozsdamentes acélból készült és csodaszép fekete gyémántszerű bevonattal bír a vekker. Az óraüveg pedig polikarbonátból készült, ami olyan erős, hogy teljesen golyóálló. Természetesen nem csak a külseje, hanem a szerkezete is csúcsminőség.

Star Wars by Devon 01

Az is növeli az árát, hogy limitált kiadás és így csupán 500 darabot készítenek belőle világszerte. Minden példányt sorszámozott, hogy az eredetisége bizonyítható legyen. 

Nagyon vadállat ez az óra. Ha lenne 8 millió elkölteni való fölösleges forintunk, akkor ez az óra elég jó választás lenne.

Star Wars by Devon 09

Star Wars by Devon 04

hirdetés

Star Wars by Devon 07

Star Wars by Devon 02

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 21936 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!