Lőnek is az oroszra, ő mégis rommá rúgja az autót

Strandpapucsban vágja totálkárossá a kocsit. A lövések sem állítják meg.

hirdetés

Elképesztő, hogy mi folyik az oroszoknál. Nem teljesen tisztázott, hogy mit is látunk a videóban. Valahol az autótól távolabb kezdődött az affér. Beszaladnak a térfigyelő kamera képébe, ahonnan az autóba beszállni próbálók el akarják hagyni a helyszínt. Nem sok sikerrel, mert a "hősünk" utoléri őket és először letöri a jobb oldali visszapillantót. Láthatóan nagyon be van pöccenve, mert a sofőr meg is fenyegeti egy lőfegyvernek látszó tárgyal. Pár másodperc múlva kiderül, hogy nem csak annak látszik, mert az önjelölt igazságosztóra rá is lő. Hogy eltalálja-e azt nem tudni, mert elsőre mintha megroggyanna, de utána elképesztő lendülettel folytatja a megkezdett munkát.

Miután az anyós ülésen lévőt meg is kergeti visszatér és rommá rúgja az autót egy szál tangapapucsban. Az autóval távozni próbálok gyalogosan hagyják el a helyszínt, ekkor az addig csak nézelődők is beszállnak és elősegítik az autó teljes megsemmisítését.

Hogy mi állt a vita hátterében, arról csak találgatások vannak egyelőre. Egyesek szerint egy bolti sorban állás alkalmával kezdődött a vita, még mások azt mondják, hogy a fegyveresek egy bűncselekmény helyszínéről próbálnak távozni, amikor az utca embere kitalálja, hogyha elpusztítja a menekülő járművet, akkor nem jutnak messzire. De olvastunk olyan elképzelést is, hogy ez a saját autója volt, amit el akartak lopni, és akkor már inkább vesszen, minthogy másé legyen. Minden esetben elérte a célját és sikeresen gazdasági totálkárossá rúgja az autót. Nem kizárt, hogy van benne már legalább egy üveg vodka.

Ezt látnod kell!

oszd meg

Értékelés:
(5 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 13905 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!