Mit gondolnak a nők szex közben

Mi járhat a párunk fejében az ágyban?

Sokszor igen nehéz megfejteni a nőket. Olyanok, mint egy komoly matematikai feladvány.

Sok tanulmány készül a témában és mind egyet ért abban, hogy a hölgyek gyakran nem tudják kifejezni, amit szeretnének és mi sokszor félre is értjük ezt. A nők nem csak azzal birkóznak meg nehezen a hálószobában, hogy kifejezzék, mire vágynak az ágyban, de olykor saját szexuális érzéseik felismerésével is gondjaik vannak. A kérdés rendkívül nehéz: ha maga sem tudja, mit szeretne, van valami remény számunkra, hogy a dolgokat jól csináljuk? Igen, van. "Olvassunk a sorok között". Rájöhetünk arra is, hogy számos esetben egész mást gondolunk a nő szavai hallatán, mint amit azzal szeretne velünk közölni ...

a no es a szex 02Nő mondja: - Ne hagyd abba. Férfi gondolja: - Jól érzi magát. Keményebben és gyorsabban kell csinálnom.
Valójában a nő ezzel azt akarja mondani, hogy: - Ne változtass semmin!

Ha a nő azt mondja, ne hagyd abba, ne állj meg, az azt jelenti, hogy ne variáljunk semmin - mondják párkapcsolati szakértők. A nők érzékeny pontjai igen specifikusak, egyediek, ezért egy kis változtatással már el is távolíthatjuk őt az orgazmustól, nemhogy közelebb vinnénk hozzá. 

Ha elérkeznek az orgazmushoz, egyes nők kiabálnak, hangosan nyögnek, mások azonban visszatartják a lélegzetüket, és csendben élveznek el. Ilyenkor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a párunk nem érzi jól magát, pedig valójában igen. Ne hagyjuk mindenesetre abba, amit csinálunk, egy gondolat miatt, mert tényleg az lehet a vége, hogy a nő nem jut el az orgazmusig. Ha mégis elbizonytalanodunk, kérdezzük rá, hogy hogy érzi magát, de semmi esetre se essünk ki a ritmusból!

a no es a szex 04

Amikor a kedvesünk azt mondja: - Mostanában gyakrabban maszturbálok. Azt gondoljuk: - A szex velem nem elég kielégítő és nem elegendő. - Pedig a párunk valójában azért mondja ezt, mert a velünk való szex még több szexuális élményre csábítja és felizgatja. Minél több szexben van része egy hölgynek, úgy tűnik, annál többre vágyik. Ha  párunk gyakran gondol a ránk, egy kellemes szex után, gyakrabban is maszturbál. Annak is nagyobb az esélye, hogy legközelebb sokkal nagyobb hévvel fog leteperi bennünket !

Ne felejtsük el: a jó párkapcsolat és a jó szex kulcsa , hogy sokat kommunikáljunk egymással!

a no es a szex 03

Forrás:ferfialom.hu 

oszd meg

Értékelés:
(5 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 12256 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!